Het einde nadert – wie is veilig, wie nog niet?

Dames 3 heeft zich gehandhaafd in de 3e klasse! Na de promotie van vorig jaar, was het soms even doorbijten in een toch niet altijd even makkelijke poule. Het is de dames echter wel gelukt om, met nog een wedstrijd te gaan, voldoende voorsprong te hebben om de 10e plek niet meer te kunnen verliezen: Dames, gefeliciteerd!

Heren 1 is nog niet helemaal zeker van P/D. Ze hebben nog 1 puntje nodig, of Set-up moet nog 1 set verliezen. De kans is aanzienlijk dat de 5 punten verschil die er nu zijn, voldoende zijn voor Heren 1 om in de P/D te mogen gaan strijden voor handhaving. Heren 1 speelt zaterdag om 14:00 in Almelo (Windmolenbroek) in het voorprogramma van Dames 3 (dat daar om 16:00 speelt). Een goede voorbereiding op de Kateractiviteit!

De overige teams bevinden zich in de middenmoot, met een positieve uitschieter voor Heren 4 dat de 3e plek bezet op dit moment. De tweede plek is niet haalbaar, maar de derde plek is goed verdedigbaar.

Ondanks de blessures en het regelmatig in moeten lenen van spelers van het 3e (waarvoor dank!), bezet Heren 2 de 5e plek. De achterstand op de nummer 4 is groot, maar het kleine gat naar de nummer 6 zal wel blijven bestaan (5 punten).

Dames 1 wacht nog een lastige pot in Langeveen (voor degenen die de zaal kennen), maar de zesde plek is een minimale zekerheid. Ook gezien de blessures een nette prestatie.

Dames 2 stevent af op een herhaling van vorig jaar: ook toen werden ze vierde. Ze lijken een abonnement te hebben op deze plek!

Heren 3 doet het aanzienlijk beter dan de voorgaande jaren waar in het eind steeds voor handhaving via P/D gestreden moest worden. Een 6e plek en zelfs uitzicht op de 5e plek is het resultaat.

Een gedachte over “Het einde nadert – wie is veilig, wie nog niet?”

  1. De 3e plek is zo goed als zeker voor heren 4, 5 punten voorsprong op de nummer 4 🙂

Reacties zijn gesloten.