Check jouw interactieve volleybalverleden

Met 40 jaar historie en data van 583 (oud)leden kun je heel wat koppelingen maken. Dat blijkt als je wat kruistabellen, algoritmes en enkele leden met nerdy trekjes combineert.  Resultaat:  een online tool die jouw geschiedenis bij de club in kaart brengt, linkjes legt met teamgenoten en inzicht geeft met wie je het langst samenspeelt.

Je vindt de tool via de tab 40 jaar VIPS 83 >> historie leden. Zoek jouw naam (of van een oud-teamgenoot) en zie in welke teams je gedurende de jaren hebt gespeeld, met hoeveel mensen je hebt samengespeeld et cetera.

Hoewel er al heel veel namen in het systeem zitten, hebben we nog wel een paar hiaten in onze gegevens. Dus als je mensen mist, data wilt corrigeren of ons kan helpen met de nodige ??? die nu nog in het systeem zitten: GRAAG!! Mail naar het webteam