Meld je aan voor lustrumfeest 40 jaar Vips

Onze 40e verjaardag vieren we groots. Reserveer vast de datum van 24 juni in de agenda en meld je aan via het formulier – dit wordt weer zo’n feestje dat je niet wilt missen!
De lustrumcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen. Hoe de dag er precies uit gaat zien, volgt binnenkort. Er is in elk geval een dag- en avondprogramma, locaties zijn het Rutbeek en de Pathmoshal.

Omdat we naast ons zelf graag anderen blij willen maken, is ook dit jaar een goed doel gekozen om aandacht aan te besteden en geld aan te schenken. Het gekozen goede doel is de stichting leergeld. Leergeld Enschede helpt kinderen van 4 t/m 17 jaar uit gezinnen die weinig geld hebben en moeilijk kunnen rondkomen met hun inkomen. Zij vinden het belangrijk dat elk kind gewoon mee kan doen, ook als er thuis weinig geld is. Denk aan een fiets, schoolspullen, zwemles of vergoeding van de muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging.

Wij vinden dit een fantastisch initiatief, zeker gezien de huidige situatie! De fondsenwerving begint met een loterij, waarvan de trekking op 1 april tijdens de Casino Vips Royale is. Alle leden dragen bij aan de lotenverkoop. De prijzen maken we binnenkort bekend op een speciale pagina op deze website.

Voor meer informatie raadpleeg een van de leden van de lustrumcommissie: Roel, Gert-Jan, Mirjam, Elsemiek, Lotte, Jolien en Janneke