Heren 1 pakt districtsbeker

Het is de mannen van heren 1 xaterdag gelukt om ongeslagen te blijven in het seizoen en dus naast het kampioenschap in de derde divisie ook de bekerfinale te winnen. In de warme sporthal De Schalm in Ootmarsum, luid ondersteund door vele clubgenoten, versloeg Heren 1 SSS 4 uit Barneveld met 3-0 (25-19, 25-19 en 25-23).

Het is voor het eerst in de 40-jarige clubgeschiedenis dat Vips 83 de beker wint. Daarmee is er een kroon op een succesvol jaar gezet, dat begon met een fantastisch lustrumfeest en eindigt in 2 promoties (heren 1 naar de 2e divisie en heren 2 naar de 3e divisie) en mooie prestaties van alle andere teams.

De club leeft en weet prestaties te combineren met plezier en feestjes. Met nieuwe overeenkomsten met sponsors Bardot en Sportcafé Pathmos en meer deals in de pijplijn trekken we die lijn door naar volgende jaren. Eerst nog een eindfeest begin juni en een zomer lang beachen op de velden bij het Diekman…