De VIPS van Vips Bardot H1 melden zich weer!

Het volleybal seizoen is alweer een mooi eindje onderweg en tot op heden is het relatief rustig geweest vanuit het mooie Oosten van het land. Toch is er, naast het topvoetbal van FCT, ook wel weer flink wat nieuws te melden over Vips Bardot H1. Voor de liefhebbers:

De verjonging zet door: Het aantal 30-ers in het team is verder verhoogd met het aantrekken van toptalent en Heerenveen Hooligan Jelbert Jongsma. Het contract is deze week getekend. Hij zal vast goed opgevangen worden, zich snel welkom voelen en zich ontwikkelen naar het gewenste spelniveau van dit epische team … daarvoor zijn natuurlijk nog wel de nodige fitnessuren nodig om in goede conditie te komen!

Dit brengt het aantal 30-ers binnen het team op 7 in totaal. Er hebben zich nog geen 20-ers gemeld die denken het niveau aan te kunnen … zal dat ooit gebeuren?

Het team bestaat nu uit:

  • Spelverdeling: ‘de man van staal’ Hans, ‘de man van glas’ Elmar
  • P/L: ‘farmer insanity’ Ruben, ‘macho’ Ehsan, ‘spion’ Krill, ‘Horsey baby’ Lee
  • Diagonaal: ‘hardhitting man’ Steven
  • Mid: ‘Hooligan’ Jelbert, ‘Professor’ Gert Jan, ‘newly wed godfather’ Matthijs
  • Libero: ‘Talentje O.’ Frank, (‘Horsey baby’ Lee))

Het gevaar voor blessures bij de 40+’ers en 50+’ers blijft punt van aandacht en zorg maar is nog mooi onder controle tot nu toe mede dankzij het uitgekiende en wetenschappelijk onderbouwde fitness-, begeleidings- en trainingsprogramma voor deze heren

De (facultatieve) trainingsopkomst is wel een puntje …. hoewel dit nog niet uit de resultaten blijkt (hierover later meer)

Er zijn heftige discussies in het team rondom volgend seizoen. Eerst maar eens komende wedstrijden tot een goed einde brengen en dan onder het genot van een lekkere Grolsch verder kijken hoe en wat … potje tegen Twente ’05 op een donderdagavond (!!!) zou wel weer leuk zijn toch????

Iedereen heeft het Vips Bardot Oktoberfest weer overleefd hoewel er her en der wel wat pijntjes aan zijn overgehouden

Het Nevobo i‘tje achter Vips Bardot is helaas verdwenen in de stand … waarom eigenlijk?

Het team is nog steeds roerloos; en geen trainer en geen coach. Ach … time outs hebben ja toch geen zin? Dit maakt hen wel tot het goedkoopste team van de vereniging (toch?)

Het is duidelijk geworden dat een flinke jet-lag en een terugreis van > 24 uur in totaal niet van invloed hoeven te zijn op je spelniveau mits dat maar met wetenschappelijke precisie en aanpak benaderd wordt

Er komt een regelrechte bekerkraker aan tussen Vips Bardot H1 en Apollo H1. De huidige nummers 1 en 2 in de competitie. Datum wordt nog gepland, maar waarschijnlijk 13 november, 21:00 uur in de altijd gezellige Diekmanhal. Iedereen is van harte welkom!

Vips Bardot H1 staat na 6 wedstrijden stralend bovenaan in de Derde Divisie A met 27 punten. Goed … zijn jullie weer bij. Tot Laterrrrrrr!

door Frank  Oort, gepubliceerd op Vizier op Volleybal