Gezocht: Nieuwe spelers voor Heren 3, Dames 1 en Dames 2

Zoek jij een leuke vereniging om te volleyballen? Drie van onze teams zijn op zoek naar versterking om ook volgend seizoen weer te kunnen vlammen in de competitie. Heren 3 (2de klasse) en Dames 2 (3de klasse) trainen op de maandagavond. Dames 1 (2de klasse) traint op de dinsdagavond. De thuiswedstrijden werden afgelopen seizoen op donderdagavond gespeeld.
Wil je vrijblijvend een keer meetrainen met een van deze teams? Laat op onze website dan je gegevens achter (via het aanmeldformulier) en dan nemen wij contact met je op! Of kom kennis met ons maken tijdens ons 30 jarig lustrum op 25 mei, in de middag kun je ons vinden in de Pathmoshal (wegens slechte weersvoorspellingen wordt er niet buiten in het zand gespeeld).

http://www.vvdekater.nl/aanmelden/meetrainen/

 

Een gedachte over “Gezocht: Nieuwe spelers voor Heren 3, Dames 1 en Dames 2”

  1. Beste meneer/mevrouw,

    Ik ben Marieke en ben 19 jaar. Het lijkt mij leuk om een keer met jullie mee te trainen bij dames 1. Ik speel op het moment zelf bij Twente 05 als diagonaal (soms pass en loper) maar wil hier graag weg. Ik hoor graag wanneer er een gelegenheid is om een keer mee te trainen als dit kan!

    Met vriendelijke groeten,
    Marieke Schutten

Reacties zijn gesloten.