Wijziging locatie lustrumtoernooi

LET OP De locatie van het toernooi is gewijzigd naar de Pathmoshal in verband met de weersvoorspellingen. Ook is het 3 tegen 3 toernooi vervallen en wordt er dus door iedereen 4 tegen 4 gespeeld. De verdere info is gelijk gebleven. 

Is het alweer zo lang geleden? Het valt niet te ontkennen, maar het weekend dat De Kater de gehele Oude Markt in beslag nam om haar vijfentwintigste verjaardag te vieren ligt alweer vijf jaar achter ons. Tijd dus voor een nieuw feest! Met het toenemen van de leeftijd nemen de grijze haren toe (of neemt de hoeveelheid haar juist af), maar van enig ouderdoms kwaaltje lijkt De Kater nog geen last te hebben!

De lustrum commissie is inmiddels druk bezig met een middag- en avondvullend programma, waarin uiteraard de combinatie volleybal en gezelligheid centraal staat.

Er is inmiddels een facebook pagina, waar je lid van kunt worden en zo op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws over het lustrum en wie er van plan is te komen. Uiteraard zal ook op deze website regelmatig informatie verschijnen over het lustrum. Schrijf in elk geval alvast in je agenda:

Zaterdag 25 mei 2013: Lustrum vv (better.be) De Kater!

Programma

Vanaf 11.30 verwelkomen we jullie  in de PATHMOSHAL. Je kunt je hier ook omkleden. Om 12.00 uur begint het toernooi. Hierbij hebben we twee varianten, een 3 tegen 3 (vervallen) die wat fanatieker is, of een 4 tegen 4 voor de mensen die het wat rustiger aan willen doen. Uiteraard is ook iedereen welkom om aan te komen moedigen. Om 17.00 uur zijn alle wedstrijden afgelopen en kun je je weer opfrissen.

Vanaf 18.00 uur zijn we welkom bij Fellini in het centrum van Enschede. Hier krijgen we een Italiaans 2-gangen buffet en uiteraard lekkere drankjes (bier/fris/wijn).

De kosten voor dit fantastische feest zijn, als je de hele dag komt slechts € 30,00. Hiervoor heb je deelname aan het toernooi en ’s avonds eten en onbeperkt drinken (bier/fris/wijn). Overdag zijn de drankjes voor eigen rekening. Kom je alleen beachen dan zijn de kosten € 10,00 en kom je alleen ’s avonds eten en drinken dan betaal je € 25,00. Je kunt op de dag zelf betalen, of IN DE PATHMOSHAL (bij de beachvelden), als je de hele dag, of alleen overdag komt, of ’s avonds bij Fellini.

11.30 – 12.00 uur aanmelden
12.00 – 17.00 uur toernooi in de PATHMOSHAL
18.00 – 01.00 eten en drinken bij Fellini

Aanmelden

Wil je ook komen? Schrijf je dan nu in op lustrum aanmeld formulier. Let op! De inschrijving sluit 17 mei!

De volgende personen hebben zich in ieder geval al aangemeld: