Leven in de brouwerij

De hoogste tijd dat ook de site weer uit de zomerslaap ontwaakt. Na wat gestoei in het zand, zijn de eerste ballen alweer gespeeld in de zaal. De harde vloer is even wennen, maar het lijkt er op dat we het toch ook deze zomer weer niet helemaal verleerd zijn hoe dat spelletje ook al weer ging.

Zijn we echter ook al toe aan de eerste competitie wedstrijd? Ai… wanneer? Wat? Volgende week!? Jawel, jawel, volgende week donderdag moet het alweer gebeuren. Alleen Heren 3 wordt nog even ontzien en hoeft pas zaterdag aan te treden.

Verwachtingen? Of we die hebben? Tuurlijk! Uitgesproken… nog niet, maar daar ben ik natuurlijk ook niet voor. De uitgesproken verwachtingen moeten jullie zelf aanleveren: schrijf een verhaaltje over je team en stuur een foto op en wij – het webteam – zorgen dat de team pagina aangepast wordt.

Natuurlijk verwacht ik ook veel activiteit wat betreft de berichtgeving van alles dat in en rond het veld gebeurt. Dus klim in de pen en schrijf er op los, want we willen alles weten! Je kunt je wedstrijdverslag mailen naar het webteam. Maar je kunt tegenwoordig ook je tweet laten verschijnen op de site door je bericht van een van de accounts te twitteren, of het team te noemen (deKater_<heren/dames><teamnummer>), met uiteraard zo’n apestaartje ervoor. Voor meer informatie over het twitteren… sorry, sommige mensen die niet tweet-en hebben echt geen twitter account….

Richard