Rudi Bedankt!

Wat geef je een trainer/coach, die alles al heeft? Wij hebben er lang over zitten dubben… Tot dat de persoon in kwestie steeds vaker begon te klagen over zijn rug. Omdat wij nog vele jaren gebruik willen maken van de sportieve expertise die deze man door de jaren heen heeft opgebouwd, hebben wij besloten hem een cadeau te geven: Een opklapbare, invouwbare ballenbak, ook als kinderbadje bruikbaar (volgens Rudi). De ballenbak heeft z’n debuut al gemaakt tijdens de afgelopen trainingen. Zie de onderstaande actiefoto.

Rudi, bij deze nogmaals bedankt namens alle dames van Dames 2.

2 gedachten over “Rudi Bedankt!”

 1. Lieve, lieve dames. Nogmaals dank jullie wel voor mijn vogelbadje/ballenbak. En dank jullie wel voor de mooie woorden.

  Ik ben ontroerd, diep geraakt en snik, snik, nou, wordt ik me toch weer emotioneel. En zit niet eens naar een emo-film te kijken.

  Zal wel de leeftijd zijn.

  Maar, dat betekend wel, dat jullie nu ook aan de bak moeten. Zoals jullie de eerste keer ondervonden. Hoef nu niet elke keer de ballen van de grond op te rapen. Win-win situatie. Maar hoe dan ook, en niets ten nadele van de andere teams, had me geen leuker team kunnen wensen. Jullie zijn top.

  Dank vooral daarvoor. Zo, en genoeg geslijmd, over en weer.

  Dank.

Reacties zijn gesloten.