De laatste speelronde

Komende donderdag is de laatste speelronde, waarop vijf teams thuis spelen. En het gaat ook nog ergens om….! Dames 3 heeft voldoende aan een 3-1 winst, en die is ook minimaal nodig, om de 2e plek veilig te stellen en dus promotie naar de derde klasse af te dwingen. Ze moeten spelen tegen de nummer 4 van de competitie TVO.

Heren 2 speelt tegen het als 5e geklasseerde WVC Volley en hebben aan drie punten genoeg om hun 9e plek definitief in bezit te nemen. Dames 1 en Dames 2 lijken verzekerd van de vierde plek, maar als ze goed spelen, dan is er zelfs nog een kansje dat ze stijgen. Dames 1 moet tegen de nummer 2 en Dames 2 tegen de nummer 5, dus ook deze wedstrijden worden zeker spannend.

Heren 3 speelt in de laatste ronde tegen de nummer 2. Heren 3 is goed in stunten, dus we verwachten ook nu wel weer wat!

Met andere woorden: zorg dat je er bij bent! De hele avond gegarandeerd plezier en vertier, want uiteraard zal er hoe dan ook geborreld en gezongen worden (dat laatste ook al in het veld)!

Het programma:
19:00 Dames 3 – TVO
19:00 Heren 2 – WVC Volley
21:00 Dames 1 – HVC
21:00 Dames 2 – Esch Stars
21:00 Heren 3 – Mare Volley

Heren 1 is de hele avond toeschouwer….?