En er werd weer gevolleybald!

Het was donderdag weer druk n de Diekmanhal, zo druk dat Heren 1 er niet meer bij paste en op zaterdag moest spelen. Dames 1 speelde tegen Wevo, de nummer 7 uit de ranglijst. Ondanks het drietal matchpoints in de vierde set, moest er toch een vijfde set gespeeld worden, die overtuigend gewonnen werd. Dames 2 ontmoette de koploper – Pallergaste uit Beerzerveld – en wist een set te pakken, maar helaas niet meer dan dat. Dames 3 moest ook tegen de koploper, Unison uit Boekelo. Een uitgebreider verslag vind je elders op de site. Heren 2 trad aan tegen Devoko, ook zij maakten een 1-3 van. Daarmee wordt de afstand met het direct onder hen geplaatste Esch Stars 3 punten. De negende plek wordt daarmee steeds veiliger. Bij heren 3 was het niet zo erg druk, ondanks de grote lijst spelers die ze hebben. Gelukkig mogen ze met 5 spelen en dat bleek ze geen windeieren te leggen: Ze wonnen een set van de nummer 2, die door dat verlies aardig chagrijnig werd. Heren 1, die dus pas zaterdag speelden, hadden op papier een makkie omdat ze tegen de één-na-onderste (DSVD) moesten, maar iedereen kent heren 1 inmiddels wel…