Voornamelijk winst

Deze speelronde, waarin Dames 1, Dames 3, Heren 1 en Heren 2 het speelveld betraden, leverde met name winst op. Dames 3 deed er ditmaal aanzienlijk minder lang over dan de vorige wedstrijd en wist daarbij ook nog eens alle sets te pakken. Hoe horen we ongetwijfeld binnenkort. Dames 1 deed wat ze moest doen: zonder setverlies winnen. Zeker na de vorige wedstrijd, waardoor ze een stukje in de stand zakten (voornamelijk omdat de teams erg dicht bij elkaar staan), erg plezierig om alle punten uit De Lutte mee te nemen. Heren 1 speelde tegen Webton, waartegen ze verloren hadden in de thuiswedstrijd. Zelfs van lijstaanvoerder Volley ’68, die inmiddels op lichtjaar afstand van de rest staat, werd niet zo dik verloren. We hadden dus wat recht te zetten. Dat lukte, maar zeker hier is de titel toch wel van toepassing: een set verlies moest geincasseerd worden en geen enkele set werd met volle overtuiging binnen gehaald. Het resultaat telt. De uitslag van de wedstrijd van Heren 2 is nog niet bekend. Hopelijk hebben ze een aantal punten weten te pakken. We zien of horen het snel genoeg!