10 uit 3 voor Vips Bardot Heren 1

Het eerste blok van de competitie zit erop. De mannen van Vips Bardot H1 kunnen de komende dagen genieten van hun welverdiende rust, blessurevrije situatie en 10 punten uit de eerste 3 potjes.

De eerste wedstrijd van het prille seizoen vond plaats tegen één van de talententeams van Orion. Vakkundig, overtuigend en resoluut werden de eerste 2 sets en de 4e binnengehaald middels strak side out spel. In de derde set werden de teugels gevierd hetgeen dan ook direct tot verlies leidde. Geen ramp …. de bitterballen in sportcafé Pathmos smaakten toch lekker!

Daarna de wedstrijd tegen het kampioensteam uit Apeldoorn: Dynamo H4. Bij deze alvast onze warme en welgemeende felicitaties met het kampioenschap! Simpelweg te goed, te hoog, te vast, te jong, te …. van alles en nog wat. Wel een setje afgesnoept, maar duidelijk verlies. Geen ramp … de bitterballen in Sportcafé Pathmos smaakten toch lekker!

Daarna de immer beladen uitwedstrijd tegen Time Out in Diepenheim op 16 oktober. Het team van Vips Bardot was voor de verandering weer eens helemaal compleet met onze Zwitserse Hollandse Amerikaanse, Twents sprekende allrounder Lee Horsey ook in de gelederen. We hadden ons opgemaakt voor wederom een heet middagje kijkende naar de eerdere uitslagen van Time Out in de competitie en diverse potjes uit voorgaande jaren, maar deze ‘ angst’ bleek ongegrond. Vanaf bal 1 werd duidelijk wie de bazen in het veld waren en de eerste opslagserie van Hans Korpershoek naar 0-6 was het begin van een overtuigend potje van de lange, ervaren, topfitte mannen. Wel een ramp …. geen bitterballen aanwezig in sportcafé ?????

Met als resultaat so far 10 punten uit 3 wedstrijden, een 5e plek in de rangschikking, geen blessures en 2 bitterballen series uit 3 wedstrijden. Een prima tussenbalans …. op naar een lekker vervolg van het volleybalseizoen! Proost!