Meer dan lekkere afsluiting 2020

Het waardeloze volleybal- en horecajaar 2020 heeft er bij ons allemaal flink ingehakt. Wij zouden Vips ’83 en Bardot niet zijn om er het beste van te maken. Maar toch… het werd wel heel saai. Tot we de F*ck 2020 Vips Bardot Clubquiz annex Sinterklaasbingoooo lanceerden. En dat was best een succes. Succes is een understatement eigenlijk. Want op een enkeling na kwamen alle ruim 100 Vippers zaterdag op uitnodiging van de activiteitencommissie naar Bardot om een eigen borrelpakket op te halen. En er wat bij te bestellen – Support your locals, cherish your sponsor lazen we al ergens als fijne samenvatting.

De meeste pakketjes zijn waarschijnlijk ’s avonds al meester gemaakt. Maar liefst 80 (!) mensen logden rond een uurtje of half negen digitaal in. Dat hadden we zeker niet verwacht en maakt ons wel supertrots.  Datzelfde geldt voor Michiel en Peter, die de band tussen volleyballers en café nog eens bevestigd zagen.

Vervolgens gingen we op hoog tempo door een selectie van alle niet te googlen vragen die elk team had verzonnen. De kennis binnen de vereniging over alle clubgenoten is mede hierdoor enorm toegenomen. Heren 4 bleek de meeste punten te hebben gescoord en mocht als prijs het zelfgeschreven gedicht voordragen. Dat gold ook voor de net-niet-winnaars heren 1, dames 3 en dames 1. Laatstgenoemd team had er echt werk van gemaakt en elk team op korrel genomen. Gyula droeg met verve vanuit Bardot het gedicht voor.

Daarna was het tijd voor de grote bingo, met niemand minder dan Peter achter het wiel en netjes alle getallen voordragend. Michiel assisteerde en was druk in de weer met alle prijzen die hij beschikbaar stelde. Die varieerden van flessen wijn tot badjassen (mini en maxi), van een wijnkoeler tot en met een kadobon voor een plank fruits de mer en flessen champagne. We draaiden dus de nodige rondjes, chatten wat raak en hadden gewoon erg veel lol.

Zo maakten we er met z’n allen een gedenkwaardige avond van. Superleuk, gezellig, warm. En bovenal waren we weer even ‘samen’.