Hans Korpershoek naar Vips Bardot H1

‘Schandalig’ …. ‘Niet eerlijk’ … ‘Zand in de ogen strooierij’ … ‘Waar halen ze in deze moeilijke tijden het geld vandaan?’ … ‘Fake news’! … ‘Hebben ze een mooie lading mondkapjes en handgel flesjes uit China op de kop getikt en tegen een schandalige prijs kunnen verkopen of zo?’ ….. ‘Heeft Ted van Leeuwen al een nieuwe job?’ … en meer van dit soort jaloerse krachttermen, bedreigingen en valse beschuldigingen hebben de redactie van de professionele persdienst van Vips Bardot bereikt de afgelopen weken.

Want … in tegenstelling tot de landelijke berichtgeving van een paar weken geleden, deed een hardnekkig gerucht de ronde in het Twentse volleybalwereldje. Er is toch opmerkelijk en mooi transfernieuws te melden vanuit de gezelligste vereniging van Enschede; Vips Bardot!

En dat klopt!

Een nieuwe speler maakt volgend jaar zijn debuut in de iconische outfit van Vips Bardot H1 …….. Wie zijn WhatsApp profielfoto bekijkt, denkt eerder aan een coole, sexy, toffe surfdude en zal niet meteen denken dat wij hier spreken over één van Twentse’s beste spelverdelers van het afgelopen decennium. Ruime ervaring in de Ere- en Topdivisie, een man van staal, altijd goed geluimd .

Ja! Hans Korpershoek heeft officieel zijn woord gegeven en de handtekening onder een 1-jarig contract gezet met vele optiejaren bij Vips Bardot H1.

Naast het feit dat dit tot een stijging van de kantine inkomsten van de Pathmoshal zal leiden, betekent dit een verdere verbreding, versterking en, last but not least, een sterke verjonging van de selectie van Vips Bardot H1.

Het aantal 40-‘ers in de selectie is hiermee verder verhoogd. De Technisch Directeur van Vips Bardot weet te melden dat hij zeer verheugd en toch ook wel een beetje verrast is met de komst van Hans maar dat dit prima past in de verdere ontwikkeling van de vereniging.

Naast de komst van Hans, is het bestuur van Vips Bardot in gesprek met nog een (aantal) ervaren Twentse speler(s) die gewend zijn om op Ere- en Topdivisie niveau te spelen. Wij houden jullie op de hoogte!

Natuurlijk zijn spelers en speelsters met een minder glansrijke volleybal carrière ook van harte welkom! Vips Bardot heeft heren- en damesteams van de derde divisie tot de 4e klasse, een zeer actieve activiteiten commissie en een stel toptrainers die jouw volleybal kwaliteiten tot grote hoogtes kunnen en willen brengen!

Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met de technisch directeur via deze website

Tekst Frank Oort

 Foto Michel Migchielsen