Corona-proof vossenjacht maakt veel los

De Fiets je Fit Vips Bardot Vossenjacht maakte heel wat los zaterdag. Collega’s die maandag vragen waarom jij zo raar verkleed door de stad fietste, voorbijgangers die echt een prik willen halen bij pseudo Marco, Hugo & Irma, clubgenoten die figuurlijk stuk gingen bij liedjes uitbeeldende Vippers of letterlijk stuk gingen op een Glanerbrugse zandheuvel of door een stel bejaarden in een kapot karretje over de UT te duwen.

Kortom, Vips Bardot trok weer eens bekijks. Geheel Corona-proof fietsen wij in tweetallen minimaal 23 kilometer en naar verluidt soms ook 42 kilometer. Je mocht immers zelf bepalen hoe je van locatie A naar B zou fietsen…

Op de locaties wachtten krachtproeven als Expeditie Robinson (inclusief insecten proeverij) en een karretje met Geert en Gerrit voortduwen op een uitgezet parcours. Bij Bardot was een omgekeerde  persconferentie gepland, waar “Marc, Hugo & Irma” de fietsende duo’s een serie vragen liet beantwoorden. En op de disco-locatie mocht een Vippers met koptelefoon op liedjes uitbeelden die de ander moest raden. Alles onder het genot van bitterballen, fruit, Bifi-worstjes, kaasplankjes en vooruit, een of meer drankjes.

Het had wat voeten in de aarde om de activiteit uitgevoerd te krijgen, maar het is gelukt en netjes volgens de regels. Helaas konden we de dag nog niet afsluiten op het terras. Dat doen we binnenkort, en proosten we met Michiel & Marjon op betere tijden. Want die gaan echt weer aanbreken. Samen zijn we Vips Bardot!

Bijgaand een bloemlezing van de vele foto’s die zijn gedeeld via WhatsApp, vandaar de wat korrelige weergave 😉