Vrouwen eerst…

Het nieuwe seizoen is alles anders. We verschieten van kleur en spelen voortaan met een iconische afbeelding van Brigitte Bardot op det shirt. Een mooi symbool van een andere ontwikkeling…

… namelijk de opmars van de vrouwen. Onze vereniging is groter dan ooit. Voor het eerst in het bestaan is het aantal teams boven de acht uitgekomen, sterker: we gaan met 10 teams de competitie in. En voor het eerst zijn vrouwen in de meerderheid!

Vips Bardot brengt in seizoen 2019/2020 maar liefst zes damesteams het veld in. Dat weerspiegelt niet alleen de reguliere aanwas van de laatste jaren, maar ook de aanvulling van Vosta nadat die vereniging ophield te bestaan.

Dat betekent niet dat de mannen zich uit het veld laten slaan – was al nooit de doelstelling als we aan een potje begonnen. Wel kunnen we zeker nog enthousiaste heren gebruiken, om de vier teams aan te vullen én wat tegenwicht te bieden tegen al die damesmeningen 😉 Meld je dus snel aan