EEN PERFECT TEAM!

Onze volleybalclub kan niet zonder de familie Ruseler, en vice versa. Soms flakkert de liefde heel even, maar altijd komt het vuur weer tot ontbranding. Nu zelfs met de passie van een Franse superster. Het perfecte team dus: Vips Bardot!

Het nieuwe bar-restaurant van Michiel draait inmiddels als een tierelier. Een aantal maanden geleden, midden in de verbouwing en na diverse gesprekken op allerlei locaties, rondden Michiel, Peter en een delegatie van Vips 83 de samenwerking af met een goed glas en een scala aan ambitieuze plannen.

Peter was in 1983 als (toenmalig) eigenaar van café De Kater mede grondlegger van de gelijknamige volleybalvereniging, die snel furore maakte in het Twentse volleyballand. Zoon Michiel werd niet lang daarna bij geboorte tot ere-voorzitter benoemd. Daarna gebeurde het nodige, die geschiedenis moet je hier maar lezen.

Want in het hier en nu kijken we niet terug, maar louter vooruit. Naar verdere groei van onze volleybalclub, naar talloze activiteiten in en/of met Bardot als partner, naar mooie wedstrijden in onze prachtige nieuwe tenues. Alles met die voor Vips Bardot kenmerkende combinatie van sport, ambitie, lol en saamhorigheid. En oké, een borrel .