De serieuze stand van zaken

Waar het nu bij Dames 3 om draait is even wat minder “klassebehoud” – want dat komt wel goed – maar punten scoren voor Serious Request. De punten die er tot nu toe gehaald zijn, zijn nog niet bijzonder hoog (2 maal 52….), maar toch is er al ruim 300 euro verdient door de Dames!

Het bestuur heeft inmiddels toegezegd door de Katerleden toegezegde sponsoring te verdubbelen: dus meld je aan als sponsor door naar Dames 3 te mailen hoeveel cent je per gescoord punt wilt sponsoren! (Dat mag natuurlijk ook als je geen Katerlid bent…)

En aangezien ze nog niet veel punten gescoord hebben in de afgelopen wedstrijd: kom de Dames aanmoedigen! (Of sponsor gewoon een hoog bedrag, dat kan ook 🙂 )

Het totale bedrag dat binnengehaald wordt, zal Dames 3 naar het glazen huis brengen.