Serieuze vraag van Dames 3

Zoals jullie allemaal wel weten komt het glazen huis dit jaar in Enschede te staan. Tussen 18 en 24 december wordt het dus druk en gezellig op de oude markt. Nu is De Kater altijd wel te vinden voor wat gezelligheid, maar Serious Request gaat natuurlijk ook ergens over. Dus heeft Dames 3 wat bedacht:

Sponsor elk gemaakt punt door Dames 3 in de nu resterende wedstrijden (15 november 19:00 thuis, 30 november uit in Markelo, 6 december 19:00 thuis). Uiteraard is Dames 3 maximaal gemotiveerd om zoveel mogelijk punten te maken, maar zet voor de zekerheid toch maar hoog in 🙂 Voor de volleybal leken: in één wedstrijd kunnen maximaal 100 punten gescoord worden (tenzij het een vijfsetter is, dan ietsje meer). Er zijn nog een aantal ideeën meer, die hun weg snel naar de website zullen vinden, dus blijf checken! Uiteraard mag je ook sponsoren per gewonnen set, of gewonnen wedstrijd of geef dames 3 een wedstrijduitdaging.

Als je wilt sponsoren, stuur dan een berichtje naar Dames 3, met het bedrag dat je per gemaakt punt wilt toezeggen – en dat mag alles zijn, van 1 eurocent tot en met 1 euro of nog meer (voor de meer vermogende mensen onder ons) en je mag ook later – aldanniet met terugwerkende kracht – mee gaan doen. De standen komen vanzelf op de website, maar we zullen ook actief bij proberen te houden hoeveel we al binnengehaald hebben.

Dames 3 zal dan na incassatie het geld (wie regelt een spandoek?) naar het glazen huis brengen.

Dus: steun de Dames 3 Serious Request actie!

 

2 gedachten over “Serieuze vraag van Dames 3”

 1. Ik steun dames 3 met 0,20 euro voor elk gemaakt punt ten behoeve van Serious Requist.
  Veel succes,
  Joyce de Geeter

 2. Hoi dames,
  Ik doe voor een tientje mee, en bij winst vanavond 15 extra.
  Wel even winnen hoor!
  mvg Wik

Reacties zijn gesloten.