Veel meer punten!

Dit was duidelijk een lucratievere speelronde voor de Katerteams, alhoewel er her en der nog wel een puntje meer ingezeten had. Alleen heren 2 ging maandag helaas puntloos naar huis na hun wedstrijd tegen Flevoll – hun directe concurrent voor een hogere ranking. Donderdag versloeg Dames 2 haar tegenstander met een klinkende 4-0, met alleen in de 3e set de noodzaak voor coach Rudi om een time-out aan te vragen. Dames 3 nam de tijd voor haar wedstrijd, waarna het voor heren 3 misschien wel gewoon te laat was om nog meer dan 1 set te winnen. Dames 1 en heren 1 reisden vrijdagavond af naar de Schelfhorst om RAC te ontmoeten. Dames 1 maakte er een uitgebreide (gewonnen) 5-setter van, heren 1 was aanzienlijk sneller van het veld af – en dan ook nog met het maximale aantal punten.