Oh Oh vergeetachtige Mo..

Gisteren was het zo ver onze wedstrijd tegen de Krekkers! We moesten in de Maria Parochie spelen. Na overleg over wie er ging rijden/treinen waren we rond kwart voor 7 op de plaats van bestemming…..tassen uit de auto…..

en toen kwam Moniek tot de ontdekken dat ze de SHIRTS was VERGETEN..oh wat een drama!!! Moniek in de stress…ze belt haar vriend of hij de shirts nog kan komen brengen..dit kan gelukkig…uiteindelijk om 19.45 uur zijn de shirts op de plaats van bestemming. Gelukkig hadden 4 van de 7 speelsters hun eigen shirt uitgewassen, Aafke had haar oude spelershirt nog bij haar en Ellen en Moniek mochten warmlopen/inslaan en de eerste set spelen met een bij elkaar geraapt outfit! Een broekje konden de dames lenen van een team van de Krekkers en een hempje die ze zelf aanhadden werd als spelersshirt omgetoverd.

De wedstrijd kon beginnen. De eerste set verliep wat rommelig..waardoor er meteen een grote achterstand ontstond..uiteindelijk hebben we set 1 met 14-25 verloren. De volgende set konden we gelukkig in wedstrijd kleding spelen, dus we hadden goede moed! Helaas ging deze set ook aan onze neus voorbij. We verloren de 2e set met 16-25….we moesten ons herpakken, de volgende set was voor ons!! En dat was uiteindelijk ook het geval…eindelijk en puntje! 25-20 was de eindstand:) We hadden er weer vertrouwen in en gingen de 4e set er weer vol tegen aan.. de tegenpartij was ons toch te slim af en versloegen ons met 25-17..we baalden er flink van! De afwezige speelsters hebben we wel gemist en natuurlijk ook een coach…er had veel meer in gezeten!! De volgende wedstrijd gaan we weer winnen. Het seizoen is zo goed begonnen dus dat moeten we nu wel gaat vasthouden natuurlijk!!