Dames 2 goes Geesteren

Vrijdagavond laat, in de middle of nowhere… daar moest het gaan gebeuren. We mochten de strijd aangaan met Tornado Geesteren, een fris team van jonge speelsters, opmerkelijk genoeg zonder coach. Zelf kregen we maar een team van vier speelsters op de been, maar Liset, Marieke en Ingrid hebben ons prima uit de brand geholpen. Meiden heel erg bedankt daarvoor 🙂

Het werd een bijzondere pot volleybal, waarin we hebben laten zien dat we goed in staat zijn om een behoorlijke achterstand om te buigen in voorsprong en winst en dat soms zelfs meerdere keren in dezelfde set.

Uiteindelijk werd elke set beslist in ons voordeel. Dat was best knap, want Tornado is een team dat best sterk is in de aanvalsverdediging en daarnaast ook een goede service in huis heeft. Af en toe liep het bij ons even niet, vooral in de service pass, maar uiteindelijk wisten we steeds uit die slechte momenten te komen en gingen we vol overtuiging in de aanval. Ook al waren we soms wat onzeker, we hebben zeker niet laf gespeeld. Rudy wist ook telkens op het juiste moment een time out aan te vragen en vervolgens ons weer de goede kant op te sturen. 

De setstanden waren uiteindelijk: 22-25, 23-25, 21-25, 24-26

Het was een leuke spannende wedstrijd! Opnieuw smaakt dat natuurlijk naar meer.. Komende week slaan we een rondje competitie over, i.v.m. met de bruiloft van Marjolein en dan kijken we de 15de oktober verder! Dan mogen we aantreden tegen de nummer 2 uit de competitie.Tegen die tijd is ook de herfstbok weer van de tap verkrijgbaar… dus dat biedt perspectief voor na de wedstrijd 🙂