Openingsborrel & kledingpresentatie

Na het ietwat mislukte voorproefje van Heren 1 begint het seizoen voor Better.be de Kater donderdag 23 september echt met thuiswedstrijden van D3, H3 en D2 in de Diekmanhal.  De club toont zich dan op z’n best: alle teams gaan in nieuwe kledij het veld in. Om dit feit een feestelijk tintje te geven, wordt een en ander gecombineerd met een heuse borrel annex kledingpresentatie.

Precies om 20:00 uur starten we de avond met de officiële presentatie en uitreiking van de nieuwe wedstrijdkleding door het bestuur. Voor ieder team staat een tas met shirts en broekjes klaar. Dames 3 krijgt de kleding uiteraard iets eerder, zodat de speelsters hun wedstrijd van 19:00 uur onofficieel maar wel in het nieuwe tenue spelen.

Van onze nieuwe sponsor Better.be zullen enkele afgevaardigden aanwezig zijn om iets te zeggen, mee te drinken en het spel te bewonderen. Tenslotte zullen er foto’s en film gemaakt worden van al het nieuwe materiaal, spel en teams! Als het een beetje meezit, komt Tim Bevers van onze partner sportzaak ’t Hoen ook nog even langs om zijn bijdrage voor komend seizoen aan Wik te overhandigen.

Daarvoor, tijdens en na deze handelingen en wedstrijden borrelen we natuurlijk gezellig in de kantine van Loek. We hopen dat jullie er allemaal zijn en dat we er een leuk feestje van maken!

TIP: klik eens op de link van de Nevobo (lekker makkelijk: hiero) en zie dat onze naamswijziging nu ook officieel bij de bond is geregisteerd!