Better.be de Kater staat er goed voor

Fris-en-fruitig-logo Zelden was de kantine van de Diekmanhal al zo vroeg op de donderdagavond zo gevuld. Oorzaak: het leeuwendeel van de Better.be de Kater-leden was afgekomen op de openingsborrel annex shirtpresentatie. Dat laatste was een beetje voor de goegemeente: een beetje spion had zondag op het VBT op de UT dan wel voorafgaand bij de wedstrijd van Dames 3 een blik kunnen werpen op het nieuwe clubtenue.

Fris en fruitig, noemt voorzitter Wik Heerma dat. Zoals hij wel meer dingen fris en fruitig vindt, als wij zijn speech zo beluisterden. Kern van het verhaal was dat we, mede dankzij de nieuwe hoofdsponsor Better.be de Kater en aangehaalde banden met partner ’t Hoen, er niet alleen goed uitzien, maar als club er ook goed voor staan. Stralend voorbeeld daarvan: al die leden die niet hoefden te spelen donderdag, maar wel in de hal aanwezig waren. Meer voorbeelden? De aanstaande verenigingsactiviteit van Dames 1, of de beste rekening die Loek met plezier in de late uurtjes kon incasseren.

De Better.be-afvaardiging zag het allemaal met instemming aan. Het bedrijf filmde zelfs een deel van de wedstrijd van Dames 3 en de openingsborrel. Geatse Meester liet in zijn speech zijn tevredenheid over het sponsorcontract en de gewenste uitstraling voor zijn bedrijf weten. En naar verluidt wist hij met collega Marc Haeck zelfs in de sporthal al lijntjes te leggen met perspectief voor Better.be…

Tim Bevers van sporthuis ’t Hoen bracht de beloofde wedstrijdballen mee en inspecteerde de kledinglijn. Logo-ontwerper/H1-speler Rick Leetink kreeg daarvoor nog de terechte complimenten en applaus.

Prestatief verliep de avond iets minder, met uitzondering van Dames 2 dat een klinkende 4-0 overwinning boekte en nu al de indruk wekt voor een hoge positie op de ranglijst te gaan. Dames 3, gehavend en onderbezet, verging de seizoensopening iets minder en verloor met diezelfde cijfers. Heren 3 balde een goede pot tegen zeer ervaren mannen van Webton Hengelo, maar wist de winst in de eerste set geen passend vervolg te geven en verloor de daarop volgende sets allemaal nipt.

Vanavond komen Heren 2 en Dames 1 in de ring. Zij hebben gisteren vertrouwen en nog wat andere dingen getankt en gaan er dus helemaal voor. De dames zelfs met zo vurig door hen gewenste, bepleite en verleide coach. Wik trapt in dat verband of namens een Heren 1-caroussel. Dat wordt dus een fris en fruitige bedoening in Hengelo!