Help mee aan een actuele website!

De website is helemaal ververst, zowel op het open als alleen voor leden bestemde gedeelte. Wij zijn daarmee klaar voor het nieuwe seizoen 2009/2010. Het webteam (Richard, Maurice en Roel) zal zoveel mogelijk proberen actuele ontwikkelingen, nieuws, eigenaardigheden und so weiter zo te melden.
Maar wij doen ook een beroep op jullie: schrijf mee of lever stukken aan ons aan, dan plaatsen wij verslagen en dergelijke. Iedereen kan meedoen, één schrijver per team is natuurlijk ook prima.

Wij leggen jullie graag uit hoe een en ander in zijn werk gaat of plaatsen de aan ons gemailde teksten wel op de site. Ook voor vragen over de site, toegang tot het besloten gedeelte en zo kun je ons mailen.
Alle informatie die aan een bepaald team gebonden is, komt op het betreffende teamblog te staan én wordt kort (inclusief linkje) vermeld op de homepage. Zo blijft iedereen op de hoogte, helemaal als jij je hebt aangemeld voor de Google-dienst “Katernieuws per e-mail“(link staat ook de site zelf) => verandert er daar iets op, dan krijgen alle abonnees de volgende ochtend een mailtje die daarop wijst en een link aanbiedt. Superhandig!