Wijzigingen voorlopige competitie indeling

Een voorlopige indeling is niet voor niets voorlopig. En dus is inmiddels een nieuwe voorlopige indeling. Er kan zelfs worden aangevoerd dat ook wij ons steentje hebben bijgedragen aan de vele veranderingen in deze indeling door de promotie van Heren 1 naar de promotieklasse. Het ontstaan van een lege plek in H1A is echter allerminst de ingrijpendste verandering….

Voor Heren 2 verandert er weinig in de zin van het aantal teams: er blijft 1 open plek. Het rood geeft echter aan dat er aardig geschoven is. Op de lijst staan een aantal oude bekenden, zoals Vosta (2x), Twente-Sparta, Amicitia, Devoc en Apollo. Mintonette en de Kater hebben elkaar al eens ontmoet: in een heftige strijd om het kampioenschap in de 3e klasse – gewonnen door De Kater. SVH (Hellendoorn) is een onbekende voor De Kater.

In de poule van Dames 1 is niets veranderd. In de poule van Dames 2 echter wel: D3C is de enige onvolledige poule: de dames zullen dus 2 wedstrijden minder te spelen hebben. De tegenstanders zijn voornamelijk teams uit de buurt en voor zover ik weet hebben de dames de meeste van de tegenstanders al eens in het recente verleden ontmoet. De grootste concurrent…?

De Nevobo zal erg blij zijn geweest met de aanmelding van Heren 3 van de Kater: het aantal lege plekken in de lagere klassen is opzienbarend. De tegenstanders komen voornamelijk uit de omstreken van Enschede op 1 uitzondering na: De Pallegarste, waarschijnlijk het meest noordelijke team uit de regio, met als thuisbasis Beerzerveld.

Dames 3 speelt al enkele jaren in een onvolledige poule. Daar leek verandering in te komen. Toch zullen ze wat betreft het aantal wedstrijden dit jaar eindelijk niet te kort komen: met de 6 team in D4C zal een dubbele competitie gedraaid worden. De Dames treffen wederom een Harambee team en Tornado Geesteren. Aastad, Ledo en Ti-Volley zijn nieuw.

Mocht je nog meer details willen weten, kijk dan op: voorlopige klasseindeling 2009/2010