Voorlopige wedstrijdschema’s bekendgemaakt

De Nevobo heeft de voorlopige wedstijdschema’s gepubliceerd. Deze zijn via de knop Uitslagen & standen hiernaast direct te bekijken, je kunt ook naar de eigen teampagina gaan en daar de link Wedstrijden aanklikken – je treft dan een duidelijk overzicht aan van de wedstrijden van jouw team. 
Leuk is dat de allereerste wedstrijddag – donderdag 24 september – gelijk een volle Kateravond in de Diekmanhal is en we dus elkaar kunnen aanmoedigen en op een leuk seizoen kunnen klinken. Heren 1 speelt zaterdags zijn thuiswedstrijden, als het een beetje meezit voorafgaand aan de keurselectie van Twente 05  die A-league gaat spelen. Dat belooft mooi kijkspektakel!
Voor de duidelijkheid: het schema kan en zal nog wel worden aangepast. Kijk dus regelmatig of er veranderingen zijn!