De Kater H3 gaat de competitie in!

De Kater heeft vanaf komend seizoen weer een 3e heren team. Na een jaartje trainen met vijf man en her en der wat lijntjes uitwerpen om een volledig team bij elkaar te krijgen is het net voor de officiele inschrijfdatum gelukt: met 6 nieuwe aanmelding kan er volgend jaar competitie gespeeld worden.

Zo vlak voor het begin van de zomervakantie zag het er nog niet erg gunstig uit. De aanwas van nieuwe leden bleef op het absolute minimum hangen. Wel waren er inmiddels contacten met een ander half team om komend jaar eventueel als één team onder de vlag van twee verenigingen uit te komen in de competitie. Met de plotselinge toestroom van nieuwe leden kan echter met een volledig Kater team gespeeld worden!

Heren 3: veel succes, maar bovenal natuurlijk veel plezier in het volleybalveld! (En bij Loek in de kantine natuurlijk…)