Heren 1 naar promotieklasse

Nevobologostrgb Heren 1 speelt volgend jaar in de promotieklasse! Het team neemt de opengevallen plek in van Apollo Heren 2, dat alsnog promoveerde naar de regiodivisie dankzij allerlei verschuivingen op hogergelegen niveaus.

De promotie heeft wel consequenties: wij moeten meer scheidsrechters op regioniveau aanleveren. Wij hebben de bond aangegeven dat wij gaan voldoen aan die voorwaarde. De Nevobo heeft daarop ons vanochtend formeel op de hoogte gesteld van de promotie.

Heren 1 is ingedeeld met tal van ploegen waar de afgelopen jaren goede en spannende wedstrijden tegen zijn gespeeld. Het wordt dus een weerzien met vele oude bekenden. Voor Heren 1 zal het geen gemakkelijk seizoen worden, maar wij gaan er alles aan doen om ons te handhaven.

Voor een goede deja vu een overzicht van de bewuste klasse:

Heren Promotieklasse A                                           

A.  ISIVOL                     St.Isidorushoeve
B.  Vrivo                       Vriezenveen
C.  Rabobank/DeVoKo 2  Denekamp
D.  Wevo’70                  Weerselo
E.  Kerkemeijer Gemini     Borculo
F.  Harambee 2              Enschede
G.  Holyoke                   Enter
H.  Krekkers                   Maria Parochie
I.   Twente’05 4             Enschede
J.  Set Up ’65 3            Ootmarsum
K.  Volley’68                   Losser
L.  DE KATER                  Enschede