De 100 gepasseerd!

100_2 Wij hebben inmiddels 100 inschrijvingen binnen! Daarnaast hebben veel mensen aangegeven nog “even” hun agenda te moeten bekijken, maar vast van plan te zijn erbij te zijn op de grootse jubileumviering in de stad. De teller staat dan ook, inclusief een aantal van die twijfelaars, al op 111 en er komen er nog meer bij (nog afgezien van partners en kinderen, die natuurlijk nog niet zijn meegeteld).
De ene aanmelding doet de andere volgen: oud-Katers zien elkaar graag terug 24 mei. De lijst met aanmeldingen geeft je een indruk wie je allemaal kan ontmoeten op dat leuke feestje over enkele maanden op de Oude Markt! Binnenkort krijgt iedereen een persoonlijke uitnodiging, waarin je meer te weten komt over het programma, wat we als randprogramma (voor onder meer kinderen) hebben opgezet et cetera. Houd je e-mail dus in de gaten!
Die hoos aan aanmeldingen is maar goed ook, want zo wordt het voor ons gemakkelijker te organiseren. Dus heb je je nog niet aangemeld, doe dat dan nu. En kijk ook nog even bij de lijst Vermist – wie weet kun je ons aan actuele contactgegevens (een e-mailadres bijvoorbeeld) helpen zodat die mensen niet balen als ze achteraf merken dat ze een geweldige reunie hebben gemist…