Wie blaast een deuntje mee?

Lustrumband Zonder al te veel details prijs te geven van het feestprogramma, zal het iedereen wel duidelijk zijn dat muziek én “1983” (het oprichtingsjaar) ’s avonds een grote rol spelen. Wij hopen dat die muziek in elk geval ten dele afkomstig is van vele (oud)leden. Daarom wordt een heuse lustrumband samengesteld, met deels een wat vastere bezetting en daarnaast de mogelijkheid af te toe mee te jammen.

Henri Huisman is de aangewezen muzikaal leider van dit nu nog virtuele gezelschap. Hij voert de regie over de te spelen nummers, probeert er enige lijn in te krijgen en zal een playlist opstellen die iedereen voor zich thuis kan instuderen. Wie weet komt er voor 24 mei zelfs nog wel een speciale generale repetitie…
Het idee is dat er een heel kleine basisbezetting is en dat verder iedereen die dat wil een of meerdere nummers kan aanhaken. Dus kun je zingen, gitaarspelen, drummen, blaas je een partijtje mee of ben je virtuoos op een keyboard: meld je zo snel mogelijk bij Henri aan. Hoe meer muzikanten, hoe meer vreugd! 

PS Het is nog onduidelijk of een nieuw Katerlied wordt gecomponeerd voor deze gelegenheid, anders kunnen we het oude vertrouwde, helaas al jaren niet meer aangeheven clublied de 24e vast nog wel een keer door de Blauwe Kater laten schallen. Voor de oude garde een eitje, voor alle anderen alvast bij deze de bijzonder ingewikkelde tekst om in te studeren:
“Kater, Kater, Kater, Kaaaaater,
zuipen nu en praten later,
jaaaa, De Kater is een dorstig dier,
mogen wij nog een meter bier?!”

(waarbij de laatste strofe wellicht geactualiseerd kan worden in een *pitcher* bier)
en gevolgd door enige gebrul:
KATER, KATER, KATER, HOI – HOI – HOI !!! (reprise)