De Kater op Hyves

Hyves Word lid van de KATER-hyve en zeg het voort!
Een beetje attente internetter zoekt vriendjes via Hyves. Voor vv De Kater een peulenschil om snel een flinke schare fans op Hyves op te bouwen, want de club heeft in 25 jaar immers vele vrienden gekregen… Zo kom je gemakkelijk in contact met oud-clubgenoten en houden we met het oog op de toekomst onze contactenlijst op peil.

Om het een beetje op gang te helpen, zijn willekeurig hier en daar al wat mensen uitgenodigd. Wij hopen dat jullie je ook actief gaan aanmelden voor de enige echte Katerhyve. Want wie wil er nou niet op z’n eigen hyve laten zien dat’ie lid (of oud-/erelid) is van de meest gezellige volleybalvereniging van Enschede?!
De verenigingssite en de lustrumsite blijven de officiële digitale communicatiemiddelen van vv De Kater: via die wegen word je van informatie voorzien. Dit leek de Lucie gewoon wel een handige manier om mensen niet uit het oog te verliezen…

En tja, wil je erbij horen dan moet je natuurlijk wel beschikken over een hyves-account, of er gewoon ff eentje aanmaken. Dus zeg het voort en meld je aan op de KATER-hyve