Bardot stralend eindpunt leuke escapetour

40 leden, verdeeld over 8 teams en samenkomend in dat ene fantastische café, hadden zondag het geluk om bij een mooi zonnetje Hendrik Driessen te helpen de geheime uitgang van Enschede te vinden. De escapetour stond garant voor een gezellige middag, leuke foto’s en zelfs een plek in de Hall of Fame voor één team. De opdrachten bleken een koud kunstje voor de teams van Vips Bardot – alle 8 kwamen ruimschoots binnen de gestelde 2 uur op het eindpunt. Team Moonshiners (Annet & Chris + kids, Richard, Marije en Jeroen) waren de winnende combinatie met een tijd 1:02;45. Volgens Escapetours zijn slechts 2 teams ooit sneller geweest bij het oplossen van het spel in Enschede…

Bardot had zich voorbereid op de invasie van de volleyballers: shotjes buiten, het voorste deel van de kroeg vrijgemaakt voor de club en bitterballen waren paraat. Zoals het Vips betaamt, deden de laatste van hen om 20 uur het licht uit – net op tijd om de aangekondigde rellen te ontlopen.

De tour leverden de deelnemers weer iets meer kennis op over (de geschiedenis van) Enschede  én zorgde voor vermakelijke foto’s via de app. Onderstaand een impressie.