How did we get here?

Dat is een voor hand liggende vraag na een High Beer van hoge gisting.  Ook niet zeker of alle deelnemers op die vraag “de AC van Vips Bardot” zouden antwoorden. Wel dat zij dit als antwoord zouden geven op t lekkerste biertje van de aangeboden zeven.Bij de naborrel was How did I get here? in elk geval de meest bestelde  in De Beiaard. Een dubbele IPA met zo veel fruitdampen en zoetigheid dat je die 8% voor zoete koek slikt. Best wel een gevaarlijk dingetje dus. Een aanrader voor clubgenoten die er niet bij waren en aan de toog van De Beiaard voor de niet geringe keuze staan een biertje te kiezen.

High beer’n is een aanrader, net als Tymen als bierkruier. Hij deed zijn uiterste best om in de overvolle, luidruchtige en vooral bloedhete tent ons van goede verhalen over de geschonken bieren te voorzien. Deze aspirant-clubgenoot bracht in elk geval voldoende vrolijkheid in. De jammer genoeg wat klein uitgevallen glaasjes – het blijft een proeverij… – werden vergezeld van riante planken kaas, worst, brood en bittergarnituur. Dus zeg maar het standaard menu na een potje volleybal in de kantine, maar dan op een wat hoger niveau.

Voor herhaling vatbaar zouden wij willen zeggen! Voor de liefhebbers bijgaand de zeven types gerstenat, aan het einde van de avond afgebeeld op – hoe kan het ook anders – een bierviltje.

Disclaimer: niet geheel duidelijk is of de wazigheid hiervan is veroorzaakt door het handschrift van Tymen, de gebruikte telefoon dan wel de blik van de fotograaf…