Vips & wethouder verrassen erelid Wik

Tot zijn grote verbazing is Wik Heerma bij het lustrumviering uitgeroepen tot erelid van Vips 83. De verrassing zat hem waarschijnlijk in plaats van handeling en het feit dat de bekendmaking door wethouder Jurgen van Houdt werd gedaan, want de leden waren unaniem in het aanwijzen van Wik tot erelid.Wik is al 17 jaar lang geen gewoon lid, had Van Houdt willen vertellen. Door technische problemen lukte dat even niet, waarna Roel hem te hulp schoot in de toelichting. Wik is natuurlijk geroemd wegens zijn betrokkenheid, voorzitterschap, werving van sponsors, mede-organisatie van een flink aantal lustrumvieringen waaronder dit keer het feest ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan. Daarnaast is Wik regelneef van beroep, optimist, positivo, bruggenbouwer. Ja, wat niet eigenlijk? Bas van de Goor (die een flink aantal van de kwaliteiten uit die laatste zin in zichzelf zal/mag herkennen) zag dat het goed was.