De Griek en het gebroken hart

Een wedstrijd op vrijdagavond om 21.00 in Hellendoorn. Dat betekent dat er voor de wedstrijd tijd is om met de liefhebbers te gaan daghappen. Tijdens de maaltijd gelijk maar de wedstrijd voorbesproken. De voortekenen waren goed, een uitwedstrijd (altijd goed) en de NEVOBO voorspelt 3-1 winst. Niet te veel over praten dus, maar gewoon genieten van de Tzatziki.

En toen kwam de eerste set… Wat er gebeurde blijft een raadsel, lag de maaltijd te zwaar op de maag, of werd het deel van het team dat niet meegegeten had, bewelmd door de knoflookdamp? De tegenstander speelde slecht, maar wij nog veel slechter. Het enige positieve was, dat deze set niet lang duurde. Na 15 punten voor ons was de set afgelopen.

De tweede set bleven we slecht spelen, maar werd er wel goed geserveerd, de derde set gingen we ook nog goed passen en de vierde set wonnen we ook. Zo werd de NEVOBO prognose toch nog gehaald, en dat in slechts anderhalf uur. Geen enkel probleem, wij betalen toch nog maar 0,98 cent per set.

Na de wedstrijd waren er bitterballen en zo sloten wij de avond vrolijk af. Alleen jammer dat het hart van Karlijn gebroken werd, maar ze koopt wel weer een nieuwe sleutelhanger.