Een mirakel

IMG-20140411-WA0002

De doelstelling van heren 4 voor dit jaar was blijven kabbelen in de middenmoot van de derde klasse. Dit wilden we bereiken door een extreem lage trainingsopkomst en door tijdens de wedstrijd een goede focus te houden (met name op de naborrel). Ook werden geen serieuze regels gesteld aan activiteiten die de avond voor de wedstrijd ondernomen werden (denk aan deelname aan clubuitjes tot vroeg in de ochtend). Een prima sociaal wisselbeleid zou ook bijdragen aan het doel.

Toch heeft heren 4, hoewel elk teamlid zich er terdege van bewust was, de doelstelling niet behaald. Er is te hard geknokt voor veel punten, de coach is waarschijnlijk het doel ruimschoots uit het oog verloren en er is een team ontstaan, wat hier zeker niet aan bijdraagt. De gevolgen van het niet behalen van onze doelstelling zijn enorm: heren 4 moet volgend jaar aan de bak in de tweede klasse.

Wat blijkt, we zijn veel beter dan we dachten, want zelfs met genoemde instelling:
HEREN 4 IS KAMPIOEN!!!!

IMG-20140411-WA0000

IMG-20140411-WA0007

IMG-20140411-WA0004

IMG-20140411-WA0005

2 gedachten over “Een mirakel”

  1. Tjonge, tjonge, tjonge. Was het nou zo moeilijk om deze doelstelling te halen. Waardeloos, slechte instelling.
    Maar desondanks, gefeliciteerd, jongens.

  2. Zoals gewoonlijk de doelstelling niet halen…. Zo ken ik jullie, maar gefeliciteerd met deze topprestatie !!!

Reacties zijn gesloten.