Het nieuwe seizoen!

Je zou willen dat het een langzame evoluerende dageraad was, die langzaam de wereld overspoeld nadat de zomer als een rode vuurbal in zee gezakt is en een korte zwoele nacht de herinnering aan de vakantie nog niet of nauwelijks heeft kunnen eroderen.

Nee, niks ervan 12 september worden de eerste competitie wedstrijden alweer gespeeld. Meer een luid rinkelende wekker die je op doet schrikken uit een diepe, weldadige slaap. Misschien dus ook maar eens de hoogste tijd om te bedenken wanneer we het zand van Rigtersbleek weer moeten verruilen voor de trainingszaal.

  • Maandag 19 augustusDames 2 en Heren 3 (20:30-22:15, Helmerhoek)
  • Dinsdag 20 augustus, Dames 1, Dames 3 (19:00-20:45, Vastertlanden)
  • Dinsdag 20 augustus, Heren 1, Heren 2 (20:45:22:30,Vastertlanden)
  • Dinsdag 20 augustus, Heren 4 (19:30-21:00, Helmerhoek)

Zet de data dus in je agenda! En kijk voor het programma van de competitie op deze site, of download (een of andere) Nevobo app. En let op: de thuiswedstrijden worden in de Pathmoshal gespeeld. Na jaren in de Diekman gespeeld te hebben, zijn we dus weer terug bij Pathmos, ook op donderdag.

Behalve – zo weten we uit betrouwbare bron – de openingswedstrijden van het seizoen: 12 september wordt er in de Diekmanhal gespeeld.