Heren 2 – Flitsend spel in Rijssen

Heren 2 was het enige team dat moest spelen. Zal wel iets met Carnaval te maken hebben (of eigenlijk vermoedelijk het nog voortdurende herstel dan), maar aangezien Carnaval en Rijssen niet echt een combi zijn, werden er afgelopen zaterdag een bescheiden aantal wedstrijden in de Reggehal gespeeld. En een van die wedstrijden was dus de onze.

En die was flitsend…. 14:00 starten – dan zijn we allemaal net wakker, mede dankzij de koffie voor de wedstrijd. En Rivo is een gehaaid team met ook nog eens een aantal goede aanvallers. Dan moet je dus wel aan de bak. Daar kunnen we lang over ouwehoeren, maar beter is natuurlijk de beelden voor zich te laten spelen: Heren 2 – Rivo.

De uitslag wordt misschien niet helemaal duidelijk uit het filmpje, dus voor degenen die niet door willen klikken naar de Nevobo site: 3-2 winst.