Goede zaken in Rossum

Heren 3 deed goede zaken in Rossum. Rosstars staat dicht bij De Kater – maar sowieso staan de teams op de plaatsen 4 tot en met 7 dicht bij elkaar. De winst die Heren 3 behaalde is dus een kostbare.

De wedstrijd begon in elk geval sterk, met een 25-17 winst. Dat liet Rosstars natuurlijk niet over zijn kant gaan en dus werd het tegenoffensief ingezet. Kennelijk erg overtuigend, want Heren 3 lijkt uit de stand een klein beetje overdonderd te zijn geweest. 25-13 is toch wel een ruim verlies….

We blijven een beetje in herhaling vallen, want ook Heren 3 beschikt over de nodige veerkracht en laat zich dus niet 1-2-3 intimideren. Na de twee redelijk afgetekende sets, voor elk van de teams een, begon een nieuwe wedstrijd, waar in de sets meer een onbesliste strijd leek. Die strijd werd tweemaal door De Katerheren in hun voordeel beslist – zij het dat de laatste set nog maar net werd binnengehaald met 26-24. Daarmee springt Heren 3 weer terug naar de 5e plek, in punten gelijk met Apollo, maar een wedstrijd meer. Goed bezig Heren!