Geen verlies

Dames 2 speelde donderdag thuis om 21:00 in de Diekmanhal tegen Time Out. De ploeg uit Diepenheim staat een paar treden lagen in de ranglijst, maar dat is natuurlijk helemaal geen garantie voor winst. Dames 2 is echter weer goed bezig dit seizoen en laat zich niet zo gauw van de wijs brengen. En getuige de setstanden was winnen niet echt triviaal. De eerste sets werden slechts nipt gewonnen. De tweede set zelfs na een kleine verlenging.

Daarna was het echter wel gebeurd met de weerstand van de Diepenheimers: de derde set ging met ruime cijfers naar Dames 2. In de laatste set kwam de bezoekende ploeg net niet aan de 20 punten en daarmee pakte Dames 2 de volle mep punten. Ze bezetten momenteel de vierde plek, kunnen nog wel ingehaald worden, maar het blijft dan hoe dan ook spannend.