De cheque in de brievenbus…?

Dat was de bedoeling vanavond…. Maar ja, degenen die ofwel zo nu en dan eens een kijkje genomen hebben op de Oude Markt ofwel 101TV aan hebben staan, hebben al wel begrepen dat dat geen eenvoudige opgave is. Inmense mensenmassa, ellenlange wachtrijen en exorbitante wachttijden; dus wat stond Dames 3 te wachten toen ze aansloten in de rij om de cheque door de brievenbus het Glazenhuis in te schuiven?

Het aansluiten in de rij ging prima. Althans: wat is eigenlijk de rij? Met de cheque provisorisch op een balk vastgetaped waren we in elk geval verzekerd van aandacht. Ook natuurlijk door het bedrag dat op het laatste moment opgeschreven was – een bedrag dat de verwachtingen toch wel een beetje oversteeg!

Toen was het even kijken, een beetje dringen – waar is die brievenbus nu? – maar toen was het met name een kwestie van gezien worden: de ‘rode jassen’ die de chaos rond de brievenbus in goede banen leiden, wenkten ons, terwijl er nog wel een metertje of 10 mensenmassa te overwinnen was. Als de rode zee spleet de mensenmassa en de blauwe Katerjasjes, aangevoerd door een lichtelijk opvallend, oranje Better.be De Kater jasje, konden in een keer door stomen naar de brievenbus, waar Ilse de Lange al vrolijk lachend klaar stond om de check in ontvangst te nemen…

Maar toen….

De brievenbus is te klein!! Dan toch maar de Cheque BoxDames 3 biedt cheque aan. Uw vaste redacteur wil daar slechts aan toevoegen doorgaans beter overweg te kunnen met geschreven dan gesproken taal….

Meer foto’s vind je hieronder.