ALV, het komt er weer aan …

Onze jaarlijkse ledenvergadering is in de maak. Op donderdagavond 7 juni 2012 steken we de koppen bij elkaar om zowel terug als vooruit te kijken op onze sportieve bezigheden. Zet het vast in je agenda zodat je het niet mist.
Uiteraard komen er een agenda, notulen, cijfertjes en vast wat voorstellen van het bestuur. Dit alles kun je uiterlijk vanaf 24 mei as bestuderen na inloggen en downloaden vanaf het besloten deel van onze website. Hoe dit precies gaat werken (wachtwoord en zo) zijn we nog aan het uitdenken, maar hoor je van zelf …..

Dus niet vergeten: 7 juni

Een gedachte over “ALV, het komt er weer aan …”

  1. Sorry boys and girls, de stukken voor de ALV komen niet op de website! Check je email of laat even weten als je nog niks gezien of gehoord hebt.

Reacties zijn gesloten.