Het zit er op

Tsja, dat is dan de conclusie… alhoewel het nog allemaal zo vers is dat het besef dat de zaalcompetitie alweer ten einde is nog niet helemaal doorgedrongen zal zijn. En wat het ons gebracht heeft? Heren 1 is gewoon lekker bovenin buiten de gevarenzone beland, Heren 2 heeft zich ondanks een reeks blessures knap weten te handhaven: zonder blessures gaat dat vast makkelijker – zoals ze zelf ook wel weten. Heren 3 is pas nét klaar op het moment dat ik dit schrijf, maar worden 9e of 10e met aanzienlijk meer punten dan vorig jaar.

Dames 1 heeft zoch verdienstelijk gehandhaafd, maar ik vermoed toch een zucht naar meer, wat ze ongetwijfeld volgend seizoen zullen laten zien. Dames 2 heeft de P/D nét niet gehaald. Lange tijd leek het er op dat promotie naar de 2e klasse in het verschiet lag, maar in de allerlaatste eindfase van de competitie is na een aantal spannende wedstrijden toch de 3e plaatst aan hen ten deel gevallen. Dames 3 heeft niet alleen veel meer punten gehaald dan afgelopen seizoen, maar weet de laatste tijd op verassende wijze punten van veel hoger geplaatste teams te pakken. De 8e plaats is de eerste stap omhoog.