Webton Twente wedstrijd in de Pathmos

Van Webton Twente ontvingen de uitnodiging te komen kijken bij de wedstrijd van komende zaterdag tegen landskampioen Draisma Dynamo, waartegen afgelopen keer in een uitwedstrijd nipt met 3-2 verloren werd.

Webton Twente is dicht bij de laatste vier van Nederland. In de kwartfinales van de play-offs wordt een best of three gespeeld tegen de landskampioen Draisma Dynamo uit Apeldoorn.

Dit seizoen hebben onze heren al twee keer gespeeld tegen Draisma Dynamo, waarin twee keer met 3-0 werd verloren. Gaande het seizoen zijn ze echter beter gaan presteren. Na een mooie reeks van goede wedstrijden en resultaten, zoals de 3-2 thuiswinst tegen Landstede Volley/VCZ en 3-0 winst uit bij BMC/SSS, werd afgelopen zaterdag de eerste play-off wedstrijd in Apeldoorn slechts nipt met 3-2 verloren.

Met het thuisvoordeel en gesteund door het in grote getale toegestroomde publiek verwachten de heren van Brahim Abchir een goed resultaat neer te zetten tijdens de tweede wedstrijd aanstaande zaterdag. De wedstrijd tegen Draisma Dynamo wordt ’s avonds om half acht gespeeld in de Pathmoshal in Enschede.
via deze weg nodigen wij u en de leden van u vereniging uit om te komen kijken naar de wedstrijd.  De toegang is gratis.

Met vriendelijke groet:

Michel Migchielsen (teammanager)

www.webton-twente.nl