Aanvalleuuuuhhh

De training aan het begin van deze week was een andere dan anders. In plaats van Richard hadden we deze week training van Tim. Geinstrueerd door Richard, stond de training in het teken van aanvallen. Er werd gesprongen, geslagen en geprikt. Op donderdag staat de wedstrijd tegen medusa op het programma, allebei hebben we 17 punten bij aanvang de wedstrijd, dus er moet gewonnen worden.

Met een goed gevoel beginnen we aan de wedstrijd, maar zoals wel vaker zijn we er nog niet helemaal bij. De tegenstander loopt weer uit. Na een time-out van Richard zijn we weer een beetje wakker en weten we ook gebruik te maken van onze aanvalskracht. We komen weer bij, en de tegenstander loopt weer iets uit, we komen weer bij en zo geven we niet op. Aan het einde van de set trekken we even een sprintje en zo is het eerste set voor ons. Prikballen blijken heel effectief en we weten de gaten te vinden.

In de tweede set gaan we een beetje meeklungelen met de tegenstander en laten we hun het spel maken waardoor wij te weinig gebruik maken van onze aanvalskracht. De set gaat dan ook met naar Medusa, met de 21 punten van ons hebben we laten zien dat wij ons weer konden herpakken maar dat de set iets te snel aan zijn einde was.

De derde set begon geweldig, nadat alleen Jorien en Anja hebben geserveerd staat er al 13-1 op het scorebord. Kijk dat is nog eens goed beginnen!  Die voorsprong geven we niet meer weg en zo eindigt de derde set in 25-11.

Aan het begin van de 4de set zijn we ervan overtuigd dat we deze set gaan winnen, maar we laten het na om dat meteen te laten zien. En dus komt de tegenstander op een voorsprong van 6 punten, toch helemaal niet nodig? Wij moeten kunnen winnen, na een peptalk van Richard, extra support van heren 3, herpakken we ons weer en weten de bal bij de tegenstander op de grond te leggen. Resultaat: Setwinst met 25-20.

En zo hebben we voor de 5de keer dit seizoen gewonnen, deze keer met 3-1. En zijn we inmiddels gestegen naar de 8ste plaats in de ranglijst.

De winst van deze wedstrijd dragen we op aan onze mannen van deze week: Richard (omdat hij nog altijd in ons gelooft) en Tim (omdat hij zijn vrije avond opofferde om ons te trainen). Over 2 weken vormen ze weer een duo maar dan andersom, zou dat ook leiden tot een succes? Wij weten zeker van wel en zullen zorgen voor het bewijs. Maar eerst staat komende week een wedstrijd tegen de koploper (op het moment van schrijven) op het programma. Kunnen we daar ook een paar punten sprokkelen?

De training aan het begin van deze week was een andere als anders. In plaats van Richard hadden we deze week training van Tim. Geinstrueerd door Richard, stond de training in het teken van aanvallen. Er werd gesprongen, geslagen en geprikt. Op donderdag staat de wedstrijd tegen medusa op het programma, allebei hebben we 17 punten bij aanvang de wedstrijd, dus er moet gewonnen worden.

In de tweede set gaan we een beetje meeklungelen met de tegenstander en laten we hun het spel maken waardoor wij te weinig gebruik maken van onze aanvalskracht. De set gaat dan ook met naar Medusa, met de 21 punten van ons hebben we laten zien dat wij ons weer konden herpakken m aar dat de set iets te snel aan zijn einde was.

De derde set begon geweldig, nadat alleen Jorien en Anja hebben geserveerd staat er al 13-1 op het scorebord. Kijk dat is nog eens goed beginnen! Die voorsprong geven we niet meer weg en zo eindigd de derde set 25-11.

De winst van deze wedstrijd dragen we op aan onze mannen van deze week: Richard (omdat hij nog altijd in ons geloofd) en Tim (omdat hij zijn vrije avond opofferde om ons te trainen). Over 2 weken vormen ze weer een duo maar dan andersom, zou dat ook leiden tot een succes? Wij weten zeker van wel en zullen zorgen voor het bewijs. Maar eerst staat komende week een wedstrijd tegen de koploper (op het moment van schrijven) op het programma. Kunnen we daar ook een paar punten sprokkelen?