Einde van de eerste helft, een nieuw begin

Het was lange tijd stil, niet alleen vanwege wat problemen met de toegankelijkheid van ons blog, maar ook omdat er sinds begin of half december geen wedstrijden gespeeld waren. Als vanouds vangt het nieuwe kalenderjaar echter aan met de afsluiting van de eerste helft van de competitie. De ene helft van de verenging deed dat op donderdag avond: dames 1 en heren 2 verloren beide met 1-3 (Rivo en Vosta repsectievelijk) en heren 1 won van hekkensluiter Harambee.

Vrijdagavond bezochten zowel Dames 3 als Heren 3 St. Isidorushoeve om het tegen Isivol op te nemen. Beide teams keerden puntloos naar huis, na toch tweemaal een goede wedstrijd tegen de (gedeeld) nummer 1 van hun poule. Dames 2 verloor in Reutum definitief de koppositie: ook met de nog twee te spelen wedstrijden ten opzichte van de nummer 1 is de achterstand net te groot geworden. Hard aan de bak dus in de tweede helft!