Voorbeschouwingen en andere roddels

Nog even en de bal rolt echt weer. Dames 1 gaat maandag de 13e al aan de bak in de voorronde van de bekercompetitie, Heren 1 speelt vrijdagavond de eerste competitiewedstrijd, waarna vrijwel de hele vereniging op de UT zich gaat voorbereiden op jaargang 2010/2011. Goed dus om een beetje vooruit te blikken, het team voor te stellen en andere roddels te verspreiden 🙂

Heren 1 trapt vast af. Zo stabiel als de samenstelling van het team is, zo veel verandert er dit jaar voor dit hechte collectief dat vrijwel jaarlijks stuivertje wisselt tussen 1e klasse en promotieklasse. Bij voorbaat een bijzondere jaargang moet voorkomen dat de heren in de stress schieten van al die wijzigingen; om nieuwkomers in de vereniging, tegenstanders en ook onszelf weer te herkennen is de teampresentatie van The Old Boyz Network geactualiseerd. Check!

Met een beetje geluk volgen op korte termijn ook links naar de andere teamblogs – zodra daar enige actualiteit en activiteit te ontwaren is, linken we door!