Een nieuwe start: Better.be de Kater!

Better.be de Kater -03 Onze volleybalclub begint aan een bijzonder jaar. Als volgroeide puber van 27 werd het tijd de wat afbrokkelende band met de ouderlijke wieg los te laten en zelfstandig verder te gaan. Onze eerste zelfstandige stappen zijn gezet: met een fantastische nieuwe partner gaan we voortaan door het leven als Better.be de Kater.

Internetbedrijf Better.be was de laatste jaren al een partner van onze volleybalclub en is nu onze hoofdsponsor geworden. De nieuwe, langjarige samenwerking is niet alleen zichtbaar in de naam van de club, ook fysiek gaat Nevobo-regio Oost dat merken. In de nieuwe kleurencombinatie wit-blauw-oranje en met een nieuw logo op de borst stralen we trots de samenwerking uit in een geheel nieuw tenue. Als alles meezit – een van onze andere partner, ’t Hoen Sport, doet daar alles aan – geven we direct bij het begin van het seizoen acte de présence in de nieuwe kleding.

Kat-01 Het nieuwe logo, ontworpen door clubgenoot Rick Leetink, komt binnenkort ook op diverse plekken terug op de website. De eerste aanpassingen aan de clubsite zijn al doorgevoerd: met name in de navigatie hebben we geprobeerd de zaak duidelijker in te richten. 

Je vindt alle belangrijke informatie terug op www.vvdekater.nl – teamindelingen en trainingstijden, aanspreekpunten in het bestuur en het webteam, de gang van zaken rondom aan- en afmelden, contributie, kleding et cetera.

Elk team heeft zijn eigen plekje op de site, waar ruimte is voor teampresentaties, verslagen van wedstrijden, aankondigingen, nieuwtjes et cetera. Ook is er directe link naar uitslagen en stand in de betreffende poule te vinden. Als het een beetje meezit, vinden we in elk team een of meer enthousiastelingen die berichten wil maken – het webteam kan altijd behulpzaam zijn bij het plaatsen van die stukjes of bij het beantwoorden van vragen.

Ook nieuw is het feit dat alle teams dit jaar op de donderdagavond in de Diekmanhal hun thuiswedstrijden gaan afwerken. Als laatste is Heren 1 overstag gegaan en naar deze avond uitgeweken. Dat betekent dat we elke week een thuisavond hebben waarin 3 Better.be de Kater-teams te bewonderen zijn. Voor het verenigingsverband is dat een uitermate goede zaak, hopelijk inspireert dit een ieder zijn of haar clubgenoten aan te komen moedigen.

We gaan er met z’n allen weer keihard tegenaan om er een leuk en succesvol seizoen van te maken. Binnenkort volgt meer informatie, onder meer over het gerucht gaat eerste verenigingsactiviteit van het seizoen.